informatie activiteiten tijdens Corona virusInformatie over de activiteiten van To Mind You tijdens de maatregelen mbt het Corona virus (bijgewerkt 21-7-2021).

Alle activiteiten vinden op dit moment plaats.

Om dit op een zo goed mogelijke manier te doen binnen de richtlijnen die door de Rijksoverheid zijn gegeven, gelden er ook bij To Mind You een aantal regels. Want jullie gezondheid staat natuurlijk altijd voorop!


Voor alle activiteiten:

  • Je bent welkom op afspraak
  • Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, vraag ik je bij binnenkomst je handen te desinfecteren met handalcohol.
  • Wij proberen met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.
  • Voor alle binnen activiteiten is het op dit moment zo dat het aantal deelnemers beperkt is. Dit om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.
  • Je bent welkom als je met vrij grote zekerheid kan zeggen dat je gezond bent. Als je daarom op 1 van de volgende vragen 'ja' antwoordt, dan verzoek ik je om kosteloos je afspraak te annuleren. (bij sommige activiteiten bestaat de mogelijkheid om online mee te doen)

 

 

  1. Heb je nu Corona?
  2. Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
  3. Ben je genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  4. Heb je 1 of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden)?
  5. Heb je huisgenoten met deze symptomen?


Wil je meer informatie, of twijfel je ergens over?
Neem gerust contact met me op! (06-51805556)


Fijn je weer te zien!
Teuntje                                          
 

Powered by webXpress