Mindfulnessworkshop




Mindfulnessworkshop

Een
workshop organiseren? Iedereen laten kennismaken met hoe je rustiger, geconcentreerder, maar vooral met minder stress kan werken? Hiervoor  bied ik verschillende workshops aan.

De Workshop wordt gegeven in 2-3 uur en kan verschillende thema's bevatten:

1.Workshop mindfulnesstraining
De workshop wordt gegeven om meer informatie te krijgen over de mindfulnesstraining. Ik neem je mee in een paar oefeningen om zelf te ervaren wat mindfulness voor je doet. Ik geef achtergrond informatie en alle vragen kunnen worden gesteld. Dit is echt een eerste kennismaking met de mindfulnesstraining.

2. Adempauze
Deze workshop leert je hoe je op het werk zogenaamde "adempauzes" in kunt lassen. Je krijgt theorie over hoe stress ontstaat en wat het met je doet. Ik geef korte oefeningen die je gelijk in de praktijk kunt toepassen om stress te voorkomen, of hoe er anders mee om te gaan. Je leert adempauzes in je werk toe te passen.

3. Workshop speciaal gemaakt
Zijn er speciale thema's binnen jouw organisatie waar je aandacht aan wilt besteden? Dan maak ik een workshop op maat, met thema's die binnen de organisatie van toepassing zijn. Ik pas de oefeningen en de theorie hierop aan.

To Mind You kenmerkt zich door de manier van begeleiden en trainen, onder andere door aandachtsoefeningen en een actieve stijl, mijn aanpak is nuchter, inspirerend, concreet en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar stress en mindfulness.



                    
      "Dear stress, let's break up!"

Powered by webXpress