CoachenCoachen

Mijn specialisatie met betrekking tot het coachen ligt op het begeleiden van mensen met  spanningsklachten, stress of een burn-out.
Zowel preventief, als op het moment dat er al wel klachten zijn. 

Daarnaast coach ik bij ontwikkelingsvragen.

Het liefst wandel ik met je in de natuur om te coachen.
Mocht dat voor jou niet haalbaar zijn, dan kan het natuurlijk ook bij mij in de praktijk

Een intake/kennismakingsgesprek is altijd gratis.
Dus ook als je twijfelt of ik de juiste coach voor je ben
, maak gewoon een afspraak, je zit nog nergens aan vast.

Als coach ben ik aangesloten bij:
- de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches)
- de VESB (Vereniging van Erkende Stress- en Burnoutcoaches)
- de ST!R (Keurmerk voor professioneel begeleiden)
Deze mensen gingen je voor:

"De wandelcoaching met Teuntje vond ik heel erg fijn. Het buiten zijn, de oefeningen, de rust en natuurlijk de begeleiding door Teuntje hebben voor diepe inzichten en meer verbinding met mezelf gezorgd. Teuntje loopt met je mee, voelt ook heel goed aan wat nodig is en stelt ook mooie verdiepende vragen waardoor niet alleen het hoofd maar zeker ook het hart wordt uitgenodigd. En wat mij ook heeft verrast is hoe snel dingen duidelijk worden in samenwerking met de natuur".
                                                                       - Annelies- 


"Wat een geluk dat ik Teuntje van To Mind You heb ontdekt.
Ik voel me een gelukkiger en stabieler mens.
Tijdens een gespannen en emotionele stressperiode heb ik een coachtraject bij Teuntje gevolgd.
Het voelde meteen vertrouwd en ze nam alle tijd voor mij wat ontspannend werkte.
De sessies in het bos waren bijzonder. Je zintuigen in de natuur gebruiken geeft een bevrijdend en rustig gevoel.
Met de opdrachten en handvatten heb ik geleerd hoe ik met mijn valkuilen om kan gaan, me kan herpakken en me goed te voelen. Ik gebruik hier nog steeds wat van wanneer ik voel dat ik dat even nodig heb en kan er daarna weer tegenaan. Zo houd ik mezelf sterk en stabiel".
                                                                         - Xantha- "Wandelen met Teuntje in de natuur is een verrijking. Teuntje is een fijn mens, waar ik me gelijk op mijn gemak voelde. 
De coaching voelt zo natuurlijk aan, geen ingestudeerde vragen, maar oprecht en puur, van mens tot mens. 
Teuntje weet de vraag achter de vraag te ontdekken en is heel scherp in haar observaties. Ze kan ergens doorheen prikken, bewustwording creëren en inzichten geven. 
Naast dat ze precies de goede vraag op het goede moment kan stellen, geeft ze af en toe ook gewoon een tip of advies, wat ik heel erg verhelderend en helpend vindt. 
De natuur als element gebruiken in de coaching is heerlijk. Buiten zijn, wandelen, de natuur in je opnemen en het dan ook nog echt kunnen gebruiken tijdens de coaching. Soms symbolisch, soms heel concreet zichtbaar. Het geeft een andere dimensie aan coaching, waar ik heel blij van werd. Even een mindfulness moment aan het begin zorgt er meteen voor dat je geaard bent en aanwezig in het moment. Ook het koffiemomentje is heel fijn, een kleine onderbreking wat ook heel gezellig is!
Het is fijn dat Teuntje weer even naast me heeft gelopen op mijn pad, letterlijk dit keer 😉."
                                                                      - Sabina -


"Vanaf september 2022 t/m januari 2023 heb ik als "proefpersoon" mee mogen lopen met Teuntje in het kader van haar opleiding tot wandelcoach. Van tevoren had ik een paar doelen gesteld waaraan ik voor mezelf graag wilde werken. Al lopende in de natuur tijdens de sessies werd ik bevestigd in mijn gedachte dat dit een wel heel mooie en bijzondere manier is om samen  met een coach te werken aan een nog betere versie van mezelf. Door de natuur op allerlei manieren te gebruiken tijdens de wandelingen en te spiegelen aan hoe ik zelf ben, doe en denk, én de begeleiding van een bevlogen en zeer kundig coach werkte dit verhelderend voor mij en kon ik flinke stappen zetten.  Ik heb de sessies dan ook als een zeer tevreden mens afgerond en kan deze vorm van gecoacht worden warm aanbevelen!"
                                                                       - Janna-Powered by webXpress