Mindful momentMindfulmoment
De reis gaat door! Het vervolg met mindfulness.

Heb je al een mindfulnesstraining gevolgd, dan is mijn wens voor jou dat je de voordelen wilt behouden en wilt blijven mediteren. Meditatie en bewuster leven in het moment vormen een belangrijke anker voor je veerkracht. Dat heb je zelf ervaren. Het anker helpt je omgaan met stress en drukte, bij uitdagingen en turbulentie.

Het creëert helderheid in het midden van ruis.
De meeste mensen proberen het ook om door te gaan met mediteren, maar dan gebeurt er iets......., het leven komt ertussen, en is vaak net even anders dan je plan.

Het goede nieuws is:
JE KUNT DE DRAAD ALTIJD WEER OPPAKKEN.

Herken je dit:

 • Na afloop van de training had je de beste intenties om zelf ermee aan de slag te gaan en te blijven mediteren.
 • Na enkele weken of maanden kwam het leven ertussen en zijn je goede intenties en plannen gesneuveld. Je vindt dat best wel jammer, want je voelde je destijds echt beter, bewuster, rustiger en had meer grip op stress. Zonde denk je wel eens vaker.
 • Het omzetten van je intenties in actie blijkt uitdagender dan je dacht.
 • Je weet dat mindfulness toepassen en mediteren je heel goed doet, maar je weet niet goed hoe je dit weer zou kunnen oppakken. Je wilt wel, maar het komt er gewoon niet van.
 • Dus gaan er ongemerkt weken, maanden voorbij, en het lijkt alsof je het kwijt bent. Hoe sterk je voornemens ook waren na afloop, is de kans groot dat ze op de proef gesteld worden, eerder of later.

De draad oppakken heeft alleen maar voordelen.
 • Je krijgt een nieuwe positieve impuls voor je motivatie om te mediteren en een kapstok en structuur om dat te blijven doen-of er opnieuw mee te beginnen.
 • De thema's uit de training kun je vanuit een ander perspectief bekijken, in de context van je huidige situatie. Nieuwe thema's helpen je meer vertrouwen, zachtheid, stilte, zelfcompassie en vrede te vinden met jezelf en in je leven.
 • Je geeft jezelf wat je nodig hebt om gezond te blijven, je veerkracht te behouden en je batterij op te laden.
 • Je kunt tegenslag en uitdagingen ombuigen naar positieve oplossingen en je ervaart meer tevredenheid met wat er wel is.
 • Je maakt bewustere keuzes vanuit jezelf; je intuïtie en je eigen waarden, in plaats van op basis van oude verwachtingen, 'moeten' of aannames.
 •  Je krijgt meer helderheid in hoe je op dit moment in het leven staat, op welke terreinen het voldoende of heel goed gaat, en welke gebieden jij meer aandacht wilt geven.
 • En misschien nog wel meer.


Wat gaan we doen?
We doen oude en nieuwe oefening.
Ik besteed aandacht aan jullie beoefening.
Er is ruimte voor vragen
Iedere bijeenkomst is er een moment van verdieping.

En natuurlijk, zoals je weet, stimuleert het samen oefenen om weer verder te gaan.
De bijeenkomsten duren anderhalf uur en vinden 1x in de 14 dagen plaats.
De bijeenkosmten kunnen alleen worden gevolgd als je al een mindfulnesstraining hebt gedaan. Dit kan bij mij geweest zijn of bij een andere erkende trainer.

 


data 2024

4/3, 18/3, 15/4 en 29/4


Prijzen
€15,- per avond, waarvan het fijn is als je zoveel mogelijk aanwezig betn

Locatie
prinsesseweg 30
7958RT Koekange Powered by webXpress