De mindfulness stilte dagDe mindfulness stiltedag

Deze is een heerlijke dag voor jezelf. Een fijne onderbreking van het dagelijkse drukke leven. Tijd en aandacht voor jezelf, even niets moeten, alleen maar 'zijn' in het moment. In stilte.

Door de mindfulnessoefeningen gedurende de dag uit te voeren, kun je nog beter stil staan bij wat er allemaal binnen in je is, en krijg je hier nog meer de gelegenheid voor om naar te luisteren. Wat gebeurd er allemaal als je helemaal stil wordt? Als er even een dag niets van je verwacht wordt, je helemaal niets moet en je nergens naar toe hoeft te werken.

Het programma:

We beginnen de dag buiten in de natuur, 2 uur wandelen we in stilte buiten en begeleid ik onderweg wat mindfulnessoefeningen. We wandelen in een rustig tempo. Onderweg genieten we van een kopje koffie/thee met iets lekkers. 
Daarna gaan we terug naar de ruimte van To Mind You en doen we een korte meditatie.
Aansluitend staat er een overheerlijke vegetarische lunch voor je klaar. Fijn genieten van lekker eten.
In de middag gaan we verdiepen aan de hand van een mix aan oefeningen, waaronder: Mindful bewegen, meditatie, muziek en schrijfoefeningen.

Voor wie?
Deze day-retreat is wat voor jou als je jezelf wil verwennen met een dosis rust en aandacht. Als je eerder een mindfulnesstraining hebt gevolgd en je jouw mindfulnessvaardigheden weer wil opfrissen of gewoon merkt dat je wat rust en ontspanning kunt gebruiken.
Ook als de mindfulness helemaal nieuw voor je is, ben je van harte welkom. De oefeningen zijn eenvoudig en er wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden.

Prijs: €50,-

* minimaal aantal deelnemers 2.                     
     


Powered by webXpress